Szállítási információk

 

Webáruházunkban számos szállítási mód közül választhat, így biztosan megtalálja azt, amelyik Önnek a legmegfelelőbb és legkényelmesebb.

A Fortools.hu webáruházban a következő szállítási módok közül választhat:

  • házhozszállítás GLS futárszolgálattal
  • GLS csomagpontra vagy csomagautomatába történő szállítás
  • FOXPOST csomagautomatába történő szállítás
  • házhozszállítás MPL futárszolgálattal
  • MPL csomagautomata/PostaPont/postán maradó

 

Csomagját kérheti az ország egész területén megtalálható több, mint 800 FOXPOST csomagautomata egyikébe. Bővebb információt a FOXPOST automatákról ide kattintva olvashat.

FOXPOST automatába kizárólag előre utalás vagy Barion bankkártyás fizetés esetén kérheti csomagját, utánvételre nincsen lehetőség.

A szállítás díj 25.000 forintig 1190 forint, 25.000 forint felett a szállítás ingyenes.

A csomagautomatákban 4 napig tárolják a csomagját, így a kiválasztott csomagautomatából az Önnek megfelelő időpontban tudja átvenni a csomagot. A kiemelt forgalmú időszakokban előfordulhat, hogy több munkanap is eltelik, amíg szabad helyet kapunk a csomag feladásához, így a szállítás rajtunk kívül álló okok miatt több napot is igénybe vehet.

FOXPOST automata választás előtt kérjük ellenőrizze a választott automata telítettségét, ugyanis ez nagyban befolyásolja a szállítási időt.

 

GLS csomagpontra vagy csomagautomatába történő szállítás esetén a GLS futárszolgálat munkatársai felveszik tőlünk a csomagot és 1-2 munkanap alatt eljuttatják az Ön által választott átvevő pontra (erről külön tájékoztatást küldenek), ahol 5 napig tárolják a csomagot. Az elérhető GLS csomagpontokat és csomagautomatákat itt tekintheti meg.

Ennél a szállítás módnál kizárólag banki előreutalásra vagy Barion online bankkártyás fizetésre van lehetőség, utánvétellel nem áll módunkban csomagot feladni.

GLS csomagautomata szállítási díja (5 kg-ig): 1290 ft

GLS csomagpont szállítási díja (5 kg-ig): 1390 ft

 

Házhozszállítást a GLS futárszolgálattal végzünk.

A csomagok összekészítése után a futár felveszik tőlünk a csomagokat, elszállítja a depóba és az esetek 95%-ban másnap már meg is kísérlik a kiszállítást. A csomagok szállításával kapcsolatban pontos információt minden esetben a futárszolgálat küld, elsősorban e-mail útján, ezért nagyon fontos, hogy a rendelés leadásakor az e-mail cím helyesen legyen megadva. A rosszul megadott e-mail címekért felelősséget nem vállalunk.

Fizetési lehetőségek:

  • Banki előreutalás - ingyenes
  • Barion online bankkártyás fizetés - ingyenes
  • Utánvétel 30.000 forint alatti kosárérték esetén - díja 500 forint
  • Utánvétel 30.000 forint kosárértékig lehetséges, 30.000 forint felett előre fizetést kérünk!

Házhozszállítás esetén a szállítás díj 1649 forint (2 kg-ig).

 

2024. március 28-tól a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet (Postai Kormányrendelet) értelmében minden magyarországi webáruháznak fel kell kínálnia vásárlói számára az MPL szállítási lehetőségeket. A drpatika.hu, mint jogkövető vállalkozás március 28-tól elérhetővé teszi vásárlói számára az MPL házhozszállítást, illetve az MPL Csomagautomata/PostaPont/postán maradó szállítást.

 

MPL házhozszállítás esetén az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat: banki előreutalás, Barion online bankkártyás fizetés. Utánvételre NINCS lehetőség.

 

MPL házhozszállítás - "MPL Prémium" szállítási mód, amely az MPL futárszolgálat feláras kényelmi szolgáltatásait tartalmazza:

Értékhatártól függetlenül, 10 kg-ig: 3075 Ft

A szállítási díj tartalmazza az MPL 10 napos tárolási idejét, az 1 munkanapos átfutást (665 Ft), az MPL értéknyilvántartást, saját kézbe történő kézbesítést (420 Ft), valamint az alap szállítási költséget (1990 Ft).

 

Fontos információ

Az MPL házhozszállítás esetén kétszer kísérli meg a kiszállítást. A második sikertelen kézbesítést követően a legközelebbi PostaPontra, vagy postán maradó csomagátvételi lehetőségre irányítja át a csomagját. Ilyen esetben a hatályos postai rendelkezések értelmében a csomag átvételéhez fényképes iratot kérhetnek. Kérjük hogy a csomag átvétele előtt készítse elő fényképes igazolványát, és mindenképp vigye magával a sikeres csomagátvétel érdekében.

 

Mindhárom szállítási módnál a következő fizetési lehetőségek közül választhat: banki előreutalás, Barion online bankkártyás fizetés. Utánvételre NINCS lehetőség. 

 

MPL postán maradó - "MPL Fapados" szállítási mód:

0 - 10.000 Ft között: 990 Ft + 300 Ft csomagolási díj (Összesen 1290 Ft)

10.000 Ft fölött: 990 Ft

MPL postán maradó szállítás esetén a webáruházban jelzett várható szállítási időn felül +2-3 munkanap szállítási idővel lehet számolni.

 

MPL Csomagautomata / PostaPont - "MPL Prémium" szállítási módok (az MPL futárszolgálat feláras kényelmi szolgáltatásai tartalmazzák):

Értékhatártól függetlenül, 5 kg-ig: 1655 Ft

A szállítási díj tartalmazza az MPL 10 napos tárolási idejét a kiválasztott Csomagautomatában vagy PostaPonton, a fix napon történő kézbesítést (665 Ft), az MPL értéknyilvántartást, valamint az alap szállítási költséget (990 Ft).

 

Fontos információ

A kiválasztott MPL Csomagautomata telítettsége esetén az MPL a legközelebbi PostaPontra, vagy postán maradó csomagátvételi lehetőségre irányíthatja át a csomagját. Ilyen esetben a hatályos postai rendelkezések értelmében a csomag átvételéhez fényképes iratot kérhetnek. Kérjük hogy a csomag átvétele előtt készítse elő fényképes igazolványát, és mindenképp vigye magával a sikeres csomagátvétel érdekében.