Youtube videók

Grillo Climber 10 AWD 27 magasgazvágó

Cikkszám: G10AWD27
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
5.999.900 Ft
Menny.:db
Szállítási garancia

Szállítási garancia

sértetlen áru
Több mint 3 000 átvételi pont

Több mint 3 000 átvételi pont

egész Magyarországon
Ajándékot adunk

Ajándékot adunk

minden rendeléshez
Grillo Climber 10 AWD 27 magasgazvágó
5.999.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Grillo Climber 10 AWD 27 egy igazán egyedi hidrosztatikus bozótvágó. Az állandó 4WD rendszer a 27 LE-s erőteljes motorral (22 LE nettó teljesítmény) kombinálva briliáns teljesítményt nyújt erős lejtőn és alacsony tapadású terepen. Feltűnően hatékony magas füvön és akár 2,5 cm átmérőjű cserjéken, ez a gép ideális mezőgazdasági és professzionális használatra egyaránt. Kompakt méreteit úgy tervezték, hogy növeljék a teljesítményt lejtőkön, a Kanzaki hidrosztatikus sebességváltó a hátsó kerekeken differenciálzárral lehetővé teszi a kezelő számára, hogy maximális biztonsággal, megbízhatósággal és páratlan stabilitással dolgozzon bármilyen munkakörülmény között. 

A vágási magasság egy puha és kényelmes karral állítható. A kar elengedésekor a vágóasztal megáll a kiválasztott helyzetben. A pengék bekapcsolása a kormánykerék közelében található elektromos kapcsolóval történik. Az elektromágneses tengelykapcsoló pengefékkel van felszerelve. Az egykéses vágóasztal munkaszélessége 98 cm, a progresszív és rásegített vágási magasság minimum 3,5 cm-től maximum 13,5 cm-ig terjed. Ez a 10 cm-es hatótávolság lehetővé teszi a kezelő számára, hogy könnyedén leküzdje a járdaszegélyeket és az akadályokat, és lehetővé teszi számukra, hogy egyenetlen talajon is dolgozzanak. 

A teljes vágórendszer mindig párhuzamosan van a talajjal, ez biztosítja a kiváló vágási minőséget még több éves használat után is. 

 

A penge speciális acélból készült és alacsony zajprofillal rendelkezik, a dupla vágócsúcsok ütközés esetén visszahúzhatók, egyik oldal elhasználódása esetén pedig megfordíthatók. 
A vágóasztal teljes szerkezete nagyon robusztus és figyelemreméltóan ellenáll a kövekkel való ütközésnek. A nagy átmérőjű pengetengely és a vágóátvitel garantálja a megbízhatóságot még a legnehezebb körülmények között is, és több órán át teljes biztonságban.
A vágóasztal két oldalsó védőterelővel rendelkezik, amelyek megemelhetők a karbantartás és a tisztítás megkönnyítése érdekében.
A kéthengeres, négyütemű benzinmotor 22 lóerős. Ciklonos professzionális légszűrővel van felszerelve, amely különösen alkalmas poros környezetben való használatra, és nagyon könnyen hozzáférhető a rutin tisztításhoz. Az alacsony kibocsátású hangtompító rozsdamentes acélból készült. Az üzemanyagtartály űrtartalma 13 liter, és a könnyebb tankolás érdekében nagyméretű töltőnyílással és a kupakon beépített üzemanyagjelzővel van felszerelve.
 

Az állandó négykerék-hajtású sebességváltó két hidrosztatikus tengelyből áll. A hátsó hidrosztatikus tengely pedálon keresztüli differenciálzárral van felszerelve, ami rendkívül hasznosnak bizonyul erős lejtőkön és alacsony tapadású terepen. 
A nagyobb TRAKTOR kerekek nagyobb tapadást és nagyobb kényelmet biztosítanak egyenetlen talajon. 
Az első kerék tengelye kormányozható és dönthető, valamint hidraulikus rendszerrel van felszerelve, amely a hátsó tengely differenciálművével kombinálva mind a négy keréken állandó hajtást biztosít, hogy megakadályozza a kerekek megcsúszását még a legszűkebb kanyarokban is. 
 

 

A négykerék-meghajtásnak köszönhetően a kezelő az előremeneti kar használatával meg tud állni lejtőn, és teljes biztonságban, kerekek megcsúszása nélkül kapcsolhat hátramenetbe.
Az első tengely hidrosztatikus motorjait ütésálló acéllemez védi.


A Climber 10 fő rozsdamentes acél hidraulika csövekkel van felszerelve, amelyek összekötik a két hidraulika tengelyt. A hátsó tengelyen elhelyezett hűtőventilátorral együtt alacsonyan tartják a hidraulikaolaj üzemi nyomását, hogy a legnehezebb munkakörülmények között is magas teljesítményt garantáljanak.


A TRAKTOR kerekei biztosítják a tapadást egyenetlen talajon is. Ezenkívül az első kerekek defektállóak.  

A Climber 10-zel gyorsabb az átszállás a 9 km/h-s sebességnek köszönhetően. Nagyon szabálytalan körülmények esetén a vágóasztal 13,5 cm-re emelhető a talajtól.
 

 

A bukórúd néhány másodperc alatt megdönthető, hogy a lombok alatt dolgozhasson.
A bukórúd két karral emelhető vagy süllyeszthető, nincs szükség más szerszámra. 

A Climber 10 olyan üléssel van felszerelve, amelynek felfüggesztése a kezelő súlyának megfelelően állítható. Ezenkívül a teljes üléstámasz dupla lengéscsillapítóval van felszerelve, hogy még egy hosszú munkanap után is nagyobb kényelmet biztosítson.
A kezelőszervek kényelmesek, az előremeneti vezérlőkar lehetővé teszi a kezelő számára a pontos haladási sebesség kiválasztását. A fékpedál működtetésekor a hátsó tengely lefékeződik, és az előremeneti kar automatikusan visszaáll a stop helyzetbe. 

 

A vágóasztal felső részén terelőlemez található, amely a vágóasztalon belül elhelyezve egyenletesen elosztja a füvet a gyepen.
A forgó jelzőfény a bukócsőre szerelhető, majd csatlakoztatható a 12 V-os csatlakozóhoz.  

Minden egyes alkatrész, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, kiváló minőségű. A vázat, a kormányt és a vágóasztalt a Grillo tervezte és gyártotta kizárólag prémium anyagok és modern technológia felhasználásával a 100%-ban ellenőrzött, kiváló minőség érdekében. 
A Grillo gépek festése kettős elektrosztatikus porfestési eljárást tartalmaz. Az első szakaszban a mosófürdő és az előkészítés, majd az első védőréteg felvitele, amelyet speciális sütőben megsütnek, ez bizonyult a legjobb alapnak a festés felhordásához. A második réteg porbevonatból, majd 190°C-os sütőben történő további sütésből áll, ez adja a jellegzetes keménységet és fényt.
A Climber 10 AWD 27 összeszerelését a szakszemélyzet aprólékosan végzi el.
Ezt követően járó motor mellett szigorú végső teszten megy keresztül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden funkciója megfelelően működik.

Még több bizonyíték a Grillo termékek minőségére.
 

Mint minden Grillo terméket, a Climber 10 AWD 27-et is úgy tervezték és építették, hogy hosszú éveken át tartsa és megőrizze értékét. Minden Grillo gépet egy kiterjedt kereskedői hálózat forgalmaz és szervizel. A 30 éves gépekhez is gyorsan beszerezhetők a pótalkatrészek.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!