Nincs értékelés

EXTOL PREMIUM C-szorító 150mm, rézbevonatú

Raktáron (>5 db)
Kód: 8815115
Márka: EXTOL PREMIUM
4 990 Ft –9 % 4 500 Ft
Kategória: Kert
C szorito 150mm rezbevonatu i69374[1]
4 990 Ft –9 %
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Gyors kiszállítás
bárhova

Az EXTOL PREMIUM C-szorító 150 mm, rézbevonattal rendelkező kiváló minőségű szorítóeszköz, amely a szakemberek és műhelyek igényeinek maximálisan megfelel. Ez a szorítóeszköz a kifinomult tervezés és a magas minőségű anyagok ötvözeteként szolgál, hogy kiválóan teljesítsen és hosszú élettartamot biztosítson.

A C-szorító 150 mm méretének köszönhetően ideális megoldás a különféle munkadarabok rögzítéséhez és stabilizálásához. A rézbevonat nemcsak esztétikus, hanem korrózióálló is, így hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát.

Ez a C-szorító könnyen és gyorsan használható, és alkalmazása széles skáláját kínálja a műhelyekben és otthoni munkák során. A minőségi kivitelezés és a precíz tervezés a szorító könnyű kezelhetőségét és maximális megbízhatóságát garantálja.

Válassza az EXTOL PREMIUM C-szorítót a stabil és hatékony rögzítéshez, és tapasztalja meg a kiváló minőséget és teljesítményt minden munkaprojekt során. Ez a szorítóeszköz a szakértelmet és a megbízhatóságot képviseli a műhelyi feladatok során.