Nincs értékelés

Grillo Climber 10 AWD 27 magasgazvágó

Raktáron (1 db)
Kód: 530
Márka: Grillo
6 731 000 Ft –2 % 6 540 500 Ft
Kategória: Magasgazvágók
Jótállás: 1 év
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Gyors kiszállítás
bárhova

A Grillo Climber 10 AWD 27 egy igazán egyedi hidrosztatikus bozótvágó. Az állandó 4WD rendszer a 27 LE-s erőteljes motorral (22 LE nettó teljesítmény) kombinálva briliáns teljesítményt nyújt erős lejtőn és alacsony tapadású terepen. Feltűnően hatékony magas füvön és akár 2,5 cm átmérőjű cserjéken, ez a gép ideális mezőgazdasági és professzionális használatra egyaránt. Kompakt méreteit úgy tervezték, hogy növeljék a teljesítményt lejtőkön, a Kanzaki hidrosztatikus sebességváltó a hátsó kerekeken differenciálzárral lehetővé teszi a kezelő számára, hogy maximális biztonsággal, megbízhatósággal és páratlan stabilitással dolgozzon bármilyen munkakörülmény között.

 

A vágási magasság egy puha és kényelmes karral állítható. A kar elengedésekor a vágóasztal megáll a kiválasztott helyzetben. A pengék bekapcsolása a kormánykerék közelében található elektromos kapcsolóval történik. Az elektromágneses tengelykapcsoló pengefékkel van felszerelve. Az egykéses vágóasztal munkaszélessége 98 cm, a progresszív és rásegített vágási magasság minimum 3,5 cm-től maximum 13,5 cm-ig terjed. Ez a 10 cm-es hatótávolság lehetővé teszi a kezelő számára, hogy könnyedén leküzdje a járdaszegélyeket és az akadályokat, és lehetővé teszi számukra, hogy egyenetlen talajon is dolgozzanak. A teljes vágórendszer mindig párhuzamosan van a talajjal, ez biztosítja a kiváló vágási minőséget még több éves használat után is.

A penge speciális acélból készült, alacsony zajprofillal rendelkezik, a dupla vágócsúcsok ütés esetén visszahúzhatók, egyik oldal elhasználódása esetén pedig megfordíthatók. A vágóasztal teljes szerkezete nagyon robusztus és figyelemreméltóan ellenáll a kövekkel való ütközésnek. A nagy átmérőjű pengetengely és a vágóátvitel garantálja a megbízhatóságot még a legnehezebb körülmények között is, és több órán át teljes biztonságban. A vágóasztal két oldalsó védőterelővel rendelkezik, amelyek megemelhetők a karbantartás és a tisztítás megkönnyítése érdekében. A kéthengeres, négyütemű benzinmotor 22 lóerős. Ciklonos professzionális légszűrővel van felszerelve, amely különösen alkalmas poros környezetben való használatra, és nagyon könnyen hozzáférhető a rutin tisztításhoz. Az alacsony kibocsátású hangtompító rozsdamentes acélból készült. Az üzemanyagtartály űrtartalma 13 liter, és a könnyebb tankolás érdekében nagyméretű töltőnyílással és a kupakon beépített üzemanyagjelzővel van felszerelve.

 

Az állandó négykerék-hajtású sebességváltó két hidrosztatikus tengelyből áll. A hátsó hidrosztatikus tengely pedálon keresztüli differenciálzárral van felszerelve, ami rendkívül hasznosnak bizonyul erős lejtőkön és alacsony tapadású terepen. A nagyobb TRAKTOR kerekek nagyobb tapadást és nagyobb kényelmet biztosítanak egyenetlen talajon. Az első kerék tengelye kormányozható és dönthető, valamint hidraulikus rendszerrel van felszerelve, amely a hátsó tengely differenciálművével kombinálva mind a négy keréken állandó hajtást biztosít, hogy megakadályozza a kerekek megcsúszását még a legszűkebb kanyarokban is.

 

Thanks to the four-wheel drive the operator can stop on slopes just by using the forward lever and can engage reverse in total safety with no wheel skidding.
The hydrostatic motors on the front axle are protected by an anti-shock steel plate.

The Climber 10 is equipped with major stainless steel hydraulic pipes connecting the two hydraulic axles. Together with a cooling fan placed on the rear axle, they keep the hydraulic oil working pressure low to guarantee high performances even under the most demanding working conditions.

TRACTOR wheels ensure adherence on irrgular grounds. In addition front wheels are puncture-proof.  

A Climber 10-zel gyorsabb az átszállás a 9 km/h-s sebességnek köszönhetően. Nagyon szabálytalan körülmények esetén a vágóasztal 13,5 cm-re emelhető a talajtól.l, hogy megakadályozzuk a kerekek megcsúszását még a legszűkebb kanyarokban is.

A bukórúd néhány másodperc alatt megdönthető, hogy a lombok alatt dolgozhasson. A bukórúd két karral emelhető vagy süllyeszthető, nincs szükség más szerszámra.

A Climber 10 olyan üléssel van felszerelve, amelynek felfüggesztése a kezelő súlyának megfelelően állítható. Ezenkívül a teljes üléstámasz dupla lengéscsillapítóval van felszerelve, hogy még egy hosszú munkanap után is nagyobb kényelmet biztosítson. A kezelőszervek kényelmesek, az előremeneti vezérlőkar lehetővé teszi a kezelő számára a pontos haladási sebesség kiválasztását. A fékpedál működtetésekor a hátsó tengely lefékeződik, és az előremeneti kar automatikusan visszaáll a stop helyzetbe.

A vágóasztal felső részén terelőlemez található, amely a vágóasztalon belül elhelyezve egyenletesen elosztja a füvet a gyepen. A forgó jelzőfény a bukócsőre szerelhető, majd csatlakoztatható a 12 V-os csatlakozóhoz.

Minden egyes alkatrész, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, kiváló minőségű. A vázat, a kormányt és a vágóasztalt a Grillo kizárólagosan prémium anyagok és modern technológia felhasználásával tervezte és gyártotta a 100%-ban ellenőrzött, kiváló minőség érdekében. A Grillo gépek festése kettős elektrosztatikus porfestési eljárást tartalmaz. Az első szakaszban a mosófürdő és az előkészítés, majd az első védőréteg felvitele, amit egy speciális sütőben megsütnek, ez bizonyult a legjobb alapnak a festés felhordásához. A második réteg porbevonatból, majd 190°C-os sütőben történő további sütésből áll, ez adja a jellegzetes keménységet és fényt. A Climber 10 AWD 27 összeszerelését a szakszemélyzet aprólékosan végzi el. Ezután szigorú végső teszten esik át járó motor mellett, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden funkciója megfelelően működik. Még több bizonyíték a Grillo termékek minőségére.

Mint minden Grillo terméket, a Climber 10 AWD 27-et is úgy tervezték és építették, hogy hosszú éveken át tartsa és megőrizze értékét. Minden Grillo gépet egy kiterjedt kereskedői hálózat forgalmaz és szervizel. A 30 éves gépekhez is gyorsan beszerezhetők a pótalkatrészek.

Technikai adatok

Motor Briggs & Stratton Series 8270 Commercial
Indító motor, 12 V akkumulátorral
Üzemanyag: benzin
Lökettérfogat: 724 cc, 2 hengers
Teljesítmény 22 LE (16.2 kW)
Léghűtés
Száraz levegő szűrő cserélhető betéttel
Üzemanyag tartály térfogata 13 L
Hajtómű Hidrosztatikus sebességváltó, 4 kerék meghajtás
Tengelykapcsoló Electromagnetic clutch with P.T.O and blade brake.
Vágóasztal side and rear discharge
Vágási beállítások 1 rotating blade
Vágási szélesség 980 mm
Vágási magasság From 35 mm to 135 mm with continuous adjustment.
Peripheral blade speed 87 m/1″
Differencia zár Pedállal zárható differenciálmű a hátsó tengelyen
Első abroncs 16×6.50-8 lyukadásbiztos kialakítású traktor kerekek
Hátsó abroncsok 20×10.00-8 traktor kerekek
Sebesség Continuously variable from 0 to 9 km/h + reverse speed from 0 to 8 km/h
Belső fordulás sugara 70 cm
Ülés With weight-adjustable suspension, equipped with roll-bar
Kézifék Karral működtethető a hátsó kerekeken
Kaszálási kapacitás óránként (gyári adat) 7500 m²/h
Hossz 2060 mm
Szélesség 1080 mm
Magasság 1185 mm
Súly 355 kg