EcoFlow 220W Solar Panel (Napelem)

Az EcoFlow 220W-os kétoldalú napelem maximális konverziós rátája 23%, és akár 25%-kal több napenergiát képes gyűjteni, 155W-os hátsó oldalán a környezeti fényforrásból. Az egy darabból álló edzett üveg kialakításnak köszönhetően ötször strapabíróbb, mint a hasonló panelek. Az állítható kickstand tok segít pozícionálni, hogy honnan fog érkezni a napfény, mindezt úgy, hogy mellette megmarad a hordozhatóság és a kompaktság.

 
Raktáron
Kód: 303
Márka: EcoFlow
221 600 Ft
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Másnapi kiszállítás
bárhova

Kettő az egyben –

Az EcoFlow 220 W-os kétoldalú hordozható napeleme kettő az egyben. A 220 W-os elsődleges oldallal és a 155 W-os hátsó oldallal a környezeti megvilágítás érdekében akár 25%-kal több napenergiához juthat, és még gyorsabban töltheti fel hordozható napenergiával működő eszközeit. Próbáljon ki egy tükrözött felületet, és akár 80%-kal több energiához juthat.

Edzett üveg. Tartósra épített –

A vékony, egyrészes edzett üveg kialakításnak köszönhetően ötször szívósabb, mint a hasonló panelek, és akár 300°F-ig is ellenáll a hőnek.

Kompakt. Hordozható –

Ez egy hordozható napelem, amelyet kompaktra terveztek. 10%-kal kisebb, mint a hasonló 220 W-os panelek, helyet takarít meg vékonyabb edzett üveggel, és kevesebb felületet igényel ugyanazon bemenethez .

Több, mint egy hordozó táska –

Saját hordozó táskával rendelkezik, így bárhová magával viheti. Ha megérkezik úti céljához, egyszerűen bontsa ki, és használja támasztékként, hogy megfelelő napfényt begyűjthesse készüléke.

Vízálló –

Ezzel a panellel magasabbra tettük a lécet. Teljesen víz- és porálló. Eső, szél vagy napsütéses panele IP68-as vízállósági besorolással biztonságos.

 

Hordozható napelemek

Fenntartható napenergiával lássa el mindennap használt elektromos készülékeit otthon és hálózaton kívül.

 

Több energia a kettő az egyben kétoldalú kialakítással.

Az EcoFlow 220 W-os kétoldalú hordozható napeleme kettő az egyben. A 220 W-os elsődleges oldallal és a 155 W-os hátoldallal a környezeti megvilágítás érdekében akár 25%-kal több napenergiát rögzíthet, és még gyorsabban töltheti fel hordozható generátorát.

 

Tartósra építve.

A vékony, egyrészes edzett üvegkialakítás ötször keményebbé teszi, mint a hagyományos edzett üveg fele vastagságú hasonló panelek. Akár 300°C-ig is ellenáll a hőnek, nyugodtan kijelenthető, hogy remekül ellenáll a környezeti hatásoknak.

4X nagyobb hátsó oldali hőelvezetés

<10% teljesítménycsökkenés 10 év alatt

*A szabványos napelemekhez képest.

 

Hordozható.

Hordozható napelem, amelyet az alapoktól kezdve kompaktra terveztek. 10%-kal kisebb, mint a hasonló 220 W-os panelek, helyet takarít meg vékonyabb edzett üveggel, és kevesebb felületet igényel ugyanazon bemenethez.

 

Több, mint egy hordozó táska.

Saját hordozó táskával rendelkezik, így bárhová magával viheti. Ha megérkezik úti céljához, egyszerűen bontsa ki, és használja támasztékkal, hogy megfelelő napfényt érjen el.

 

És vízálló is.

Ezzel a panellel magasabbra tettük a lécet. Teljesen víz- és porálló. Eső, szél vagy napsütéses panele IP68-as vízállósági besorolással biztonságos.

 

Mi van a dobozban

1. 220 W-os kétoldalú napelem 2. 220 W-os kétoldalú napelem védőtok (kitámasztó) 3. Solar-XT60 töltőkábel 4. 220 W-os kétoldalú napelem használati útmutató és jótállási jegy 5. Bepattintó kampók

Specifikációk

Névleges teljesítmény

220 W elülső/155 W hátsó oldal

 

Akkumulátor

Monokristályos szilícium

 

Hatékonyság

22-23%

 

Méretek

82 * 183 * 2,5 cm (32,3 * 72,0 * 1,0 hüvelyk)

 

Nyitott áramköri feszültség

21,8 V (Vmp 18,4 V)

 

Rövidzárlati áram

13A (Imp 12.0A) első oldal/ 8.8A (Imp8.4A) hátsó oldal

 

Súly (napelem)

kb. 9,5 kg

 

A világ leginnovatívabb, környezetbarát energiaellátásimegoldásait készítjük, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy korlátok nélkül használhassa elektromos eszközeit. Ezek lehetővé teszik, hogy biztonságban élhessen, álmodhasson és felfedezhessen olyan helyeket, ahol nincs elektromos áram.

Vissza a boltba