EcoFlow 400W Hordozható Napelem

Az EcoFlow 400W-os napelem magas, 22,6%-os konverziós hatásfokkal rendelkezik, és 400W-os teljesítményt tud elérni teljes, direkt napfényben. A panel összecsukható kialakításának köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. A beépített üvegszálas és EVA réteg megvédi a panel celláit a sérülésektől.

Raktáron
Kód: 309
Márka: EcoFlow
392 900 Ft
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Másnapi kiszállítás
bárhova

Nagy hatékonyságú napelemek –

Ez az egyrészes, összecsukható 400 W-os napelem tökéletes otthoni használatra, kempingezéshez és hálózaton kívüli élethez. A magas napenergia-teljesítménynek és a 23%-os megnövelt hatásfoknak köszönhetően még gyorsabban töltheti fel hordozható erőművét, mint korábban.

Praktikus –

A védőtok kényelmesen kihajtható egy stabil állványba, amely 40-80° között állítható, így a napelem a legtöbb napenergiához juthat.

Tartós és könnyű –

Hajlékony EVA rétegekből és tartós üvegszálból készült, hogy egyesítse a rugalmas napelemek sokoldalúságát a merev napelemek erejével. Mindössze 16 kg súlyú, könnyű kialakításának és beépített vállpántjának köszönhetően ideális a szabadtéri kalandozók számára.

Időjárásálló –

Minden monokristályos szilícium cellát ETFE fólia borít, amely véd a törmeléktől, szennyeződéstől és víztől. Az IP68 vízálló besorolásával ez a hordozható napelem minden időjárási körülmények között biztonságosan működik, tökéletes kempingezéshez és tetőtéri használatra.

Összecsukható és hordozható –

Ez a kompakt kialakítású 400 W-os napelem helyet takarít meg az utazáshoz és a tároláshoz. Könnyen beállítható a hordozható erőmű feltöltéséhez. Ha készen áll az indulásra, gyorsan csukja le a panelt, és csúsztassa be a védőtokba, hogy berakja kisteherautójába vagy autójába.

 

400 W-os hordozható napelemek

400 W-os hordozható napelemünk magas napenergia-teljesítményt, átalakítási hatékonysági besorolást és kényelmesen összecsukható kialakítást kínál, így bármikor készen áll a használatra.

 

Magas szoláris teljesítmény és összecsukható kialakítás

Gyorsabb töltés, bárhová is megy.

Egyedülálló összecsukható kialakítású, 400 W-os napelemünk egyesíti az erőteljes energiatermelést a hordozhatósággal. A magasabb, 23%-os szoláris konverziós hatásfok elérése érdekében több gyűjtősínes monokristályos cellát is használ, így még több energiához jut a hordozható erőmű feltöltéséhez.

 

Praktikus állvány

Optimalizálja energiáját.

Az EcoFlow 400 W-os napeleme egy védőtokkal van ellátva, amely masszív tartóállványként is funkcionál. Egyszerűen állítsa fel paneljét bárhol, és kényelmesen állítsa be a szögét, hogy a lehető legtöbb napfényt érje el.

 

Készen áll a szabadban való működésre.

A tartós és rugalmas anyagokból készült hordozható napelem tökéletes a hálózaton kívüli élethez és utazáshoz. Többrétegű kialakítása nagy ütésállóságot biztosít a folyamatos kültéri használatra, míg 16 kg-os könnyű súlya egyszerű kempingbe szállítást tesz lehetővé. A hordtáskába ágyazott merev réteg megóvja a panelt a túlhajlástól, amikor hordozza vagy tárolja.

 

Arra tervezték, hogy kiállja a vihart.

400 W-os napelemünk még felhőszakadás közben is képes energiát gyűjteni. Az ETFE védőfóliával és a magas, 68-as IP-ellenállósági szinttel a napelemek a párás és nedves, illetve a száraz és poros környezetet is elviselik.

 

Vigye magával bárhova.

Az EcoFlow 400 W-os napeleme könnyen kötelező elemévé válik  kempingezés vagy lakóautós kirándulásakor. A kompakt kialakítás értékes helyet takarít meg egyéb csomagjai számára. Ha készen áll a következő kalandra, egyszerűen csukja le a panelt, és tárolja a kisteherautójában.

 

Mi van a dobozban

1. 400W-os napelem 2. Kickstand tok 3. Solar to XT60 töltőkábel 4. Felhasználói kézikönyv

Specifikációk

Névleges teljesítmény

400W

 

Akkumulátor

Monokristályos szilícium

 

Hatékonyság

22,60%

 

Méretek

41,7*93,1*0,98 hüvelyk (105,8*236,5*2,5 cm)

 

Nyitott áramköri feszültség

48V (Vmp 41V)

 

Rövidzárlati áram

11A (Imp 9,8A)

 

Súly (napelem)

kb. 16 kg

 

Súly (kickstand tokkal)

kb. 19 kg

 

A világ leginnovatívabb, környezetbarát energiaellátásimegoldásait készítjük, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy korlátok nélkül használhassa elektromos eszközeit. Ezek lehetővé teszik, hogy biztonságban élhessen, álmodhasson és felfedezhessen olyan helyeket, ahol nincs elektromos áram.

Vissza a boltba