EcoFlow Blade

A BLADE teljes körű gyepkezelést kínál, a gyors nyírástól a teljes átalakításig.

Raktáron
Kód: 410
Márka: EcoFlow
1 180 000 Ft
Kategória: Robotfűnyírók
Jótállás: 1 év
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Másnapi kiszállítás
bárhova

Határoló vezeték nélkül

Az EcoFlow virtuális határmeghatározási technológiájával időt és energiát takaríthat meg anélkül, hogy idegesítő drótakadályokat kellene fektetnie. Az EcoFlow alkalmazással percek alatt beállíthatja a BLADE nyírási és működési határait, akár a kert határain belül marad, akár bizonyos objektumokat kikerül, vagy akár két gyepterületet is összeköt. Még akkor sem lesz gondja, ha éppen költözik vagy kertépítést végez - egy gombnyomással könnyen szerkeszthetőek a fűnyíró robot határai.

 

Intelligens akadályelkerülés

A BLADE az EcoFlow legújabb csúcstechnológiáját, az X-Visiont használja. A vizuális érzékelőket és a LiDAR-t kombinálva a BLADE intelligens módon felismeri és kikerüli a kisebb és nagyobb akadályokat, a kerti bútoroktól kezdve a szomszéd díjnyertes begóniáiig.

 

Automatikus útvonaltervezés

Az RTK (Real-Time Kinematic) helymeghatározási technológiával a BLADE az eredeti tervhez képest egy centiméteres pontossággal kerüli meg a kóbor törmelékeket, így soha nem akad el, vagy nem hagy ki egy területet.

 

Egyedülálló kialakítás a fokozott vágási teljesítmény érdekében

Széles, masszív kialakításával a BLADE könnyedén halad át a durva terepen, akár 40 mm-es kövek között manőverezve, és 27°-os lejtőkön is felkapaszkodva.

 

Lopásvédelem és vízállóság

A 4G, a GPS és a beépített eSim segítségével bárhol nyomon követheti a BLADE helyzetét.

 

Opcionális gyepseprő készlet

Az EcoFlow gyepseprő készlettel a BLADE képes a gyepet vágás közben automatikusan felsöpörni és a leveleket / hulladékot / vesszőket stb. összegyűjteni.

 

Opcionálisan akár megújuló energiával

Ha nincs a közelben konnektor, az sem probléma. Az opcionálisan kapható Smart Extra akkumulátort is használhatja a BLADE töltőállomás áramellátásához, bárhol is legyen. Csatlakoztassa hozzá napelemeit, és működtesse a BLADE-et tiszta, megújuló energiával.A doboz tartalma

  • 1x EcoFlow Blade gyepseprő fűnyíró robot
  • 1x Töltőállomás
  • 1x Hálózati töltőadapter
  • 1x GNSS Antenna
  • 1x Kezelési útmutató
  • Kiegészítő kábelek, pengék és csavarok
  • 1x Biztonsági és kezelési útmutató
  • 1x Jótállási jegy

Cikkszám: 2808727

A világ leginnovatívabb, környezetbarát energiaellátásimegoldásait készítjük, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy korlátok nélkül használhassa elektromos eszközeit. Ezek lehetővé teszik, hogy biztonságban élhessen, álmodhasson és felfedezhessen olyan helyeket, ahol nincs elektromos áram.

Vissza a boltba