EcoFlow DELTA Max EU (2000) Portable Power Station (Delta Max)

Delta MAX - erős és sokoldalú  

Az EcoFlow Delta Max erőmű 2016 Wh-s kapacitással rendelkezik, magas szintű teljesítményt nyújt és bárhol garantálja az áramellátást! Az X-Boost technológiának köszönhetően pedig a 3000 W-os eszközöket is képes működtetni.

Raktáron
Kód: 279
Márka: EcoFlow
939 900 Ft
Kategória: Hordozható áramforrások
Súly: 21.7 kg
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Másnapi kiszállítás
bárhova

Otthoni vészhelyzeti áramellátás

A DELTA Max akár 6 kWh-ra is bővíthető intelligens extra akkumulátorokkal, így otthona minden vészhelyzetben árammal ellátva marad.

Kettős gyorstöltés

80%-ra 1 óra alatt feltölthető vagy akár 3600 W-os sebességet is elérhet az AC töltés és az EcoFlow Smart Generator kombinálásával.

Több eszköz áramellátása

Valamit keres nagy teljesítményű eszközök (például hűtőszekrénye és szárítógépe) áramellátására? Az X-Boost segítségével a DELTA Max könnyedén kezeli az akár 3000 W-os eszközöket is.

Hordozható napelemes generátor

Maradjon bekapcsolva, bármi is legyen. A DELTA Max akár 2x 400 W-os EcoFlow napelemekkel is csatlakoztatható, így elérhető a 800 W Max napelemes töltési sebesség is.

 

A Delta Max-al a váratlan helyzetekre is felkészülhet! Egy esetleges áramkimaradás esetén több háztartási készüléket is csatlakoztathat az erőműhöz és azok zavartalanul tovább működnek majd.

A készülék több biztonsági rendszerrel is fel lett szerelve, amik védenek a túlterhelés, a túlfeszültség, a túlhőmérséklet és a rövidzárlat ellen, így garantálja a biztonságos használatot. Az erőmű ezen kívül több minőségi és teljesítmény teszten is átesett.

A készülék oldalán egy kis kijelző kapott helyet, amivel könnyedén ellenőrizheti a legfontosabb információkat: az áramellátást,a feszültséget, valamint az akkumulátor állapotát is.

Az EcoFlow applikáció segítségével könnyedén irányíthatja az erőművet és ellenőrizhet minden fontos információt! Ez főleg akkor praktikus, amikor nincsen a készülék közelében. Élvezze a sokféle funkciót és kezelje könnyedén a Delta Max-ot!  

A doboz tartalma  

  • Delta MAX erőmű
  • AC töltőkábel 1.5 m, szivargyújtó töltőkábel 1.5 m
  • DC5521, DC5525 kábel
  • Felhasználói kézikönyv  

A világ leginnovatívabb, környezetbarát energiaellátásimegoldásait készítjük, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy korlátok nélkül használhassa elektromos eszközeit. Ezek lehetővé teszik, hogy biztonságban élhessen, álmodhasson és felfedezhessen olyan helyeket, ahol nincs elektromos áram.

Vissza a boltba