EcoFlow DELTA Pro hordozható áramforrás (Delta Pro)

Az EcoFlow Delta Pro hordozható erőmű

Az EcoFlow Delta Pro bővíthető ökoszisztémával rendelkezik és könnyedén otthoni erőművet alakíthat ki belőle, amivel csökkentheti a villanyszámláit! A 3600 Wh-s EcoFlow Delta Pro biztonságot és független áramellátást biztosít, bárhová is megy!

Raktáron
Kód: 285
Márka: EcoFlow
1 499 900 Ft
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Másnapi kiszállítás
bárhova

Csatlakoztasson hozzá majdnem bármilyen elektronikai készüléket

A Delta Pro 3600 W-os AC kimenete az X-Boost technológia segítségével 4500 W-ossá is alakítható. Az otthoni és kültéri eszközök 99.9%-át képes ellátni árammal és a 7200 W-os teljesítmény érdekében még két Delta Pro-t is párosíthat egymással!

A világ leggyorsabban tölthető erőműve

A multi-charge technológia 6500 W-os rekord sebességet biztosít, aminek eléréséhez többféle töltési lehetőség közül is választhat.

Teljes töltés kevesebb, mint 2 óra alatt!

Az EcoFlow X-Stream töltési technológiája nem csak gyors, hanem biztonságos is! Az akkumulátor kezelési rendszere biztosítja a biztonságos használatot és a cellák hosszantartó élettartamát, a teljes feltöltés pedig csupán 1.9 órát vesz igénybe egy hagyományos konnektor használatával.

Töltse fel bárhol

A világon bármelyik elektromos töltőállomáson feltöltheti az erőművet, amivel pillanatok alatt 3000 W-ra töltheti a készüléket!

Legyen környezetbarát az 1600 W-os napelemes töltéssel!

A Delta Pro-t az EcoFlow napelemeivel költséghatékony módon is feltöltheti, ami csupán 2,8-5,6 órát vesz igénybe! A készülék széles feszültségtartománnyal rendelkezik (11-től 150 V-ig), aminek köszönhetően a legtöbb MC4 konnektoros napelemmel kompabitibilis.

EcoFlow okos generátor

Az EcoFlow okos generátora tökéletesen integrálódik a Delta Pro ökoszisztémájához. A generátor automatikusan elkezdi tölteni a Delta Pro-t, amikor annak alacsony a töltöttségi szintje és, amikor teljesen feltöltődött, akkor pedig lekapcsolódik róla. A hagyományos megoldásokhoz képest az EcoFlow okos generátora kevesebb energiaveszteséget, gyors töltést és magas hatékonyságot biztosít.

Kiváló teljesítmény éveken keresztül

A Delta Pro-ban egy teljesen új LFP akkumulátor kapott helyet, aminek 6500 ciklus hosszú az élettartama, így éveken keresztül használhatja a készüléket! Az EcoFlow akkumulátor kezelési rendszere valósidejű elemzést biztosít, valamint figyeli a készülék feszültségét és hőmérsékletét. Ez az egyedi mechanizmus teszi a Delta Pro-t hihetetlenül biztonságossá és hatékonnyá!

Irányítsa és ellenőrizze a készüléket

Irányítsa a Delta Pro-t a távirányító vagy az applikáció segítségével! Az applikációval hozzáférhet a töltési szint beállításához, az AC töltési sebességhez, az okos generátorhoz és még sok máshoz is!

A világ első hordozható otthoni akkumulátor-ököszisztémája

A Delta Pro áramkimaradás esetén is ellátja árammal a különböző eszközeit és bővítheti több erőművel is a nagyobb teljesítmény érdekében! A Delta Pro ököszisztéma az igényei szerint testreszabható és kiegészítheti extra akkumulátorral, okos generátorral, napelemekkel vagy Smart Home panelekkel.

Bemutatjuk az új Smart Home panelt!

Az új EcoFlow Smart Home Panel a Delta Pro otthoni akkumulátor-ökoszisztéma szíve! Akár két Delta Pro-t is integrálhat 10 otthoni áramkörrel. Mindegyik Delta Pro csatlakoztatható extra akkumulátorral, napelemekkel vagy okos generátorokkal, és megszakítás nélküli áramellátást biztosítanak áramszünet esetén is!

Zavartalan áramellátás

A gyors, 20 másodperces kapcsolási sebességével a Delta Pro és az okos otthoni panel képes ellátni árammal az eszközeit áramszünet esetén is.

Kényelmesen az utazások során is

A Delta Pro-t bármilyen utazásra magával viheti! A készüléken kerekek találhatóak, a fogantyúja pedig egy bőröndhöz hasonlóan hosszabbítható, így könnyen szállíthatja az utazás során. A Delta Pro egy olyan elektronikus kimenettel lett felszerelve, ami egy 30 A-es Anderson porttal rendelkezik.

Bárhol segíti a munkáját

A Delta Pro nem csak áramkimaradás esetén jön jól, hanem biztos áramforrást nyújt az otthonában is. Akár otthon, akár egy parkból dolgozik, DIY projektektől kezdve a professzionális feladatokig, a Delta Pro mindig segíteni fogja a munkáját!

A doboz tartalma

  • Delta PRO erőmű
  • Okos generátor adapter
  • Napelemes töltőkábel
  • AC töltőkábel
  • Autós töltőkábel
  • DC5521, DC5525 kábel
  • Fogantyú fedő
  • Felhasználói kézikönyv

Tulajdonságok

 

Márka EcoFlow
Modell Delta Pro
Szín Fekete
Anyag Alumínium ötvözet + műanyag
Kapacitás 3,600 Wh
AC kimenet (x4) 3,600W (7,200W)
Az X-Boost által támogatott készülékek maximális teljesítménye 4500W
USB-A kimenet (x2) 5V, 2.4A, 12W max.
USB-A gyorstöltő port (x2) 5V, 2.4A / 9V, 2A / 12V, 1.5A, 18W max.
USB-C kimenet (x2) 5 / 9 / 12 / 15 / 20V, 5A, 100W max.
Autós töltő kimenet 12.6V, 10A, 126W max.
DC5521 (x2) 12.6V, 3A
Anderson Port 12.6V, 30A
AC töltő bemenet 230V - 12.5A, 2900W
Napelem töltő bemenet 1600W max, 11-150Vdc, 15A
Autós töltő 12/24V akkumulátor, alapértelmezett 8A
Akkumulátor LFP
Akkumulátor élettartama 3500 ciklus  80%-os kapacitásig
Szavatossági idő Kb. 1 év
Csatlakozási lehetőségek a készülékhez Wi-Fi, Bluetooth, vezeték nélküli csatlakozás
Méret 63.5x28.5x41.6cm
Súly 45kg

 

A világ leginnovatívabb, környezetbarát energiaellátásimegoldásait készítjük, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy korlátok nélkül használhassa elektromos eszközeit. Ezek lehetővé teszik, hogy biztonságban élhessen, álmodhasson és felfedezhessen olyan helyeket, ahol nincs elektromos áram.

Vissza a boltba