EcoFlow Glacier

A világ első hordozható hűtő-fagyasztója beépített jégkockakészítővel és csatlakoztatható akkumulátorral

Raktáron
Kód: 401
Márka: EcoFlow
495 000 Ft
Kategória: Hűtőtáskák
Jótállás: 1 év
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Másnapi kiszállítás
bárhova

Az iparág első integrált jégkészítője

Nagy teljesítményű, 120 W-os kompresszorával 12 perc alatt 18 tömör jégkockát készít. Az utazása során megélt hátborzongató pillanatokhoz fűszerezze őket hűtött üdítőkkel.

 

Kétzónás, kettős vezérlés

A két zónára osztó, kivehető elválasztóval és független hőmérséklet-szabályozással felszerelt mindkét részleg 10°C (50°F) és -25°C (-13°F) között képes hűteni és fagyasztani. Steak, sajt vagy üdítőital... mindegy, mit szeretne tárolni és hűteni, ez a készülék az Ön igényeinek megfelelően alakítható.

 

Az iparág leggyorsabb hűtése

A Glacier üres állapotban optimális sebességgel körülbelül 15 perc alatt hűt 30 °C-ról 0 °C-ra.

 

Hűtés akár 40 órán keresztül, hálózati áram nélkül

Az abszolút hordozhatóságra tervezett Glacier a Plug-in akkumulátorral működtethető, a rendetlen és korlátozó kábelektől mentesen. 298 Wh kapacitású akkumulátorával akár 40 órán át állnak rendelkezésére a fagyasztott ételek, friss gyümölcsök és jéghideg italok.

 

Laptopok és egyéb eszközök töltése útközben

A 100 W-os USB-C töltésnek köszönhetően a telefonokat és laptopokat is feltölti, így soha nem veszíti el a kapcsolatát a külvilággal.

 

38 literes kapacitás

Egy egész hűtőszekrényt töltsön meg zöldségekkel és gyümölcsökkel, ha piknikezni megy. Ha a sivatagban terepjárózik, 38 liternyi steakkel minden izgalomra feltankolhat.

 

Levehető fogantyú és kerekek

Egy kar és egy garnitúra kerék, mind levehető. Guruljon a hűtő-fagyasztóval oda, ahová kalandjai viszik. Vegye le ezeket a tartozékokat, és helyezze el a Glacier-t közvetlenül a lakóautó pultján, az utasülésen, vagy egyéb kompakt helyeken.

 

EcoFlow app

Az EcoFlow alkalmazás lehetővé teszi a Glacier intelligens hőmérséklet-szabályozását Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül.A doboz tartalma

  • 1x EcoFlow Glacier hordozható hűtő
  • 1x Jéglapát
  • 1x Hálózati töltőadapter
  • 1x Bal oldali zóna kosár
  • 1x Autós töltőkábel
  • Jótállási jegy
  • 1x Kezelési útmutató

Cikkszám: 2808723

A világ leginnovatívabb, környezetbarát energiaellátásimegoldásait készítjük, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy korlátok nélkül használhassa elektromos eszközeit. Ezek lehetővé teszik, hogy biztonságban élhessen, álmodhasson és felfedezhessen olyan helyeket, ahol nincs elektromos áram.

Vissza a boltba