EcoFlow RIVER 2 Max EU 512WH, 500W

River széria

Hordozható áramforrást keresel a következő kalandodhoz? Az EcoFlow RIVER hordozható tápegységek a kisebb főzőberendezésektől kezdve a fényképezőgép felszereléséig mindent működésben tartanak.

Raktáron
Kód: 294
Márka: EcoFlow
272 900 Ft
Kategória: EcoFlow River
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Másnapi kiszállítás
bárhova

0-100%-os töltés mindössze 60 perces töltéssel.

Az ultragyors, 60 méteres töltéssel mindig készen áll a következő kiruccanásra. Csak 1 óra alatt töltse fel 0-100%-ra a hálózati aljzat használatával. Ötször gyorsabb, mint az ipari szabvány, és 38%-kal gyorsabb, mint az előző generáció.

Biztonságos és megbízható 10 évig használható.

Több mint 3000+ akkumulátoros 100%-os ciklussal a RIVER 2 Max szinte minden nap használható, nagyjából tíz évig. Az LFP akkumulátor kémiája nemcsak hosszú élettartamot biztosít. Megbízhatóbb, hatékonyabb és biztonságosabb még magas hőmérsékleten is. A RIVER 2 Max az egyik leghosszabb garanciával rendelkezik az iparágban, így a következő 5 évre védjük Önt.

Töltés korlátlanul.

A négy sokoldalú töltési lehetőséggel gondoskodtunk arról, hogy a RIVER 2 Maxot szinte bárhol tölthesse. Töltsön váltóáramú konnektorról az ultragyors, 1 órás töltés érdekében, töltsön útközben autós töltéssel, és kapcsoljon ki hálózatról vagy zölden a napelemes gyorstöltéssel. A RIVER 2 Max egy teljesen új töltési lehetőséggel rendelkezik, az USB-C-vel. Csatlakoztassa és kényelmesen töltse bárhol, ahol van konnektor.

Az alapvető készülékek akár 80%-át is működtetheti.

Az 500 W-os kimeneti teljesítménynek köszönhetően a RIVER 2 Max a legtöbb alapvető készülék igényeknek eleget tesz. De miért nem emelné a teljesítményt egy másik szintre az X-Boost móddal? Kapcsolja be az akár 1000 W teljesítményű készülékekhez, beleértve a porszívót vagy a szendvicssütőt is.

Fogja-menjen-és-töltsön.

A RIVER 2 Max könnyű, mindössze 3,5 kg-os súlyával és könnyen hordozható kialakításával zökkenőmentes használatot tesz lehetővé útközben.

Alapvető otthoni biztonság a 30 ms-os átkapcsolási móddal.

Készítse fel készülékeit váratlan kimaradásokra! Gyors, 30 ms-os átkapcsolási sebességével a RIVER 2 Max folyamatosan üzemben tartja a nélkülözhetetlen elektromos készülékeit.

Erő a keze ügyében.

Használja az EcoFlow alkalmazást a RIVER 2 Max vezérléséhez és felügyeletéhez a telefon kényelméből. Csatlakozzon Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével a közeli vagy távoli használathoz.

River 2 Max (EU) hordozható napelemről is tölthető áragenerátoros akkumumlátor.
Akkumulátor kapacitás: 512Wh
Maximum AC kimenti teljesítmény: 500W

Napelemről maximum 220W-os teljesítménnyel tölthető.

Csomag tartalma:
-AC töltő kábel
-Car charging cable
-Használati útmutató
-Applikáció gyors ismertető
-Garancia jegy

 

Erő. Soha nem volt ilyen könnyű

 

 
 

Töltés 0-100% 1 óra alatt

A valaha volt leggyorsabb töltési sebesség.

A RIVER 2 Max felülmúlja az iparági töltési sebességszabványt, mindössze 60 perc alatt teljesen feltöltődik. Ötször gyorsabb, mint a piacon levő más hordozható generátorok, és 38%-kal gyorsabb, mint az előző generáció. Töltse fel teljesen a RIVER 2 Maxot, miközben csomagolja a csomagjait, így mindig készen áll az utolsó pillanatban tett utazásra.

 

LiFePO4 akkumulátor​

Biztonságos, akár 10 évig használható.

A továbbfejlesztett, hosszú élettartamú LFP akkumulátor a RIVER 2 sorozat képes több, mint 3000-szer feltöltődni és lemerülni. Ez nagyjából 10 év mindennapi használatot jelent ami hatszor hosszabb az iparági átlagnál. Az LFP cellákkal a RIVER 2 Series biztonságos, tartós és rendkívül hatékony, még meleg hőmérsékleten is..

 

5 év garancia

Az iparág egyik legjobban kitejesztett 5 éves garanciájával rendelkezik.

Intelligens akkumulátor védelem

A legmodernebb akkumulátor-kezelő rendszerünk (BMS) folyamatosan figyeli a RIVER 2 Max feszültségét, áramát és hőmérsékletét, többféle védelmi szemponttal.

 

4 töltés mód.

Töltés bárhol.

A RIVER 2 Series feltöltésének 4 különböző módja biztosítja, hogy az újratöltési lehetőségektől függetlenül használatra készen álljon a generátor. 1 órás töltés érdekében, töltsön útközben az autós töltéssel, és a gyors napelemes töltés segítségével töltsön hálózaton kívül vagy környezetbarát módon.

AC töltés

Autó töltés

Napelemes töltés

USB-C töltés

 

Miért ne hasznosíthatná a megújuló energiát táborozás vagy kirándulás közben? Csatlakoztasson néhány hordozható napelemet, hogy akár 3 óra alatt is teljesen újratölthesse a hálózatról. 

 

X-Boost akár 1000 W-ig

Kis méret. Nagy teljesítmény.

A RIVER 2 Max AC kimenete akár 500 W-on is működhet. Egy porszívót vagy  szendvicssütőt kell működtetnie? Pörgesse fel 1000 W-ra az X-Boost móddal, hogy a fogyasztói elektronikai cikkek akár 80%-ú töltöttséggel működjenek.

 

Könnyű, mindössze 6 kg

A kompakt, hordozható kialakításnak köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű az utazásbarát áramellátás a hálózatról a hálózatról. Könnyű súlyával, amely 22%-kal könnyebb, mint az előző generáció, a RIVER 2 Max készen áll arra, hogy minden szabadtéri időtöltést támogasson,  az erdei kirándulástól a tengerparti grillezésig.

 

<30ms EPS automatikus kapcsoló

Ultragyors otthoni biztonság.

A 30 ms-nál rövidebb átkapcsolási sebességnél nem is fogod tudni, hogy leállt az áramellátás. Használja a RIVER 2 Maxot  vészhelyzeti tápegységként éjszakai kimaradások esetén, hogy a lámpáktól az akváriumig kézben tartsa a szükséges eszközeinek energiaellátását. 

 

EcoFlow alkalmazás

Vezérlés kéznél.

Használja az EcoFlow alkalmazást a RIVER 2 Max vezérlésére és figyelésére, akár messziről is. Tekintse meg a töltési szinteket, szabja testre a beállításokat és állítsa be a töltési sebességet – mindezt a telefon kényelméből.

 

Erő. Bárhol. Bármikor.

 

Mi van a dobozban

1. RIVER 2 Max 2. AC töltőkábel 3. Autó töltőkábel 4. DC5521 csatlakozókábel 5. Gyors üzembe helyezési útmutató

Specifikációk

Kapacitás

512Wh

 

Nettó súly

Körülbelül 6kg

 

Méretek

270 x 260 x 196 mm

 

AC bemenet

220-240V~ 50Hz/60Hz, 660W Max

 

Napelem bemenet

11-50V 13A, 220W Max

 

Autó bemenet

12V/24V, 8A, 100W Max

 

USB-C bemenet / kimenet

5/9/12/15/20V, 5A, 100W Max

 

DC Output

12.6V, 10A/3A/3A, 126W Max

 

USB-A Output

5V, 2.4A, 12W Max

 

AC kimenet

Tiszta szinuszhullám, összesen 500 W (1000 W túlfeszültség), 230 V ~ 50 Hz/60 Hz

 

Akkumulátor

LFP

 

Élettartam

80%+ kapacitás 3000 használat után

 

Töltési hőmérséklet

-10°C és 45°C között

 

Kibocsátási hőmérséklet

0°C és 45°C között

 

Optimális üzemi hőmérséklet

20°C és 30°C között

 

Tárolási hőmérséklet

-10°C és 45°C között (20°C és 30°C között a legjobb)

 

DC5521 kimenet

12,6V, 3A, 36W Max

 

Alkalmazásvezérlés

Wi-Fi, Bluetooth

A világ leginnovatívabb, környezetbarát energiaellátásimegoldásait készítjük, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy korlátok nélkül használhassa elektromos eszközeit. Ezek lehetővé teszik, hogy biztonságban élhessen, álmodhasson és felfedezhessen olyan helyeket, ahol nincs elektromos áram.

Vissza a boltba