EcoFlow Wave 2

A világ első vezeték nélküli, hordozható légkondicionálója fűtőberendezéssel!

Raktáron
Kód: 416
Márka: EcoFlow
473 990 Ft
Kategória: Mobil klíma
Jótállás: 1 év
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Másnapi kiszállítás
bárhova

Az iparág első integrált jégkészítője

A tökéletes légkondicionáló bármilyen kompakt helyiségbe! Használata rendkívül egyszerű, nem igényel telepítést vagy vízelvezetést. Légcsatorna-adapterek állnak rendelkezésre, hogy bármilyen helyiséghez illeszkedjen. Élvezze a kényelmes hűtést és fűtést mindenféle macera nélkül.

 

Békés szunyókálás, csendes és hosszú

Az EcoFlow fejlett szoftveres algoritmusával a WAVE 2 többféle üzemmódot és alkalmazásvezérlést kínál. Alvó üzemmódban halkan (44 dB), Eco üzemmódban pedig akár 8 órán át is működik. Tapasztalja meg a hosszabb ideig tartó kényelmet sátrában, lakókocsijában vagy otthonában a nagy teljesítményű és hordozható kialakításnak köszönhetően.

 

R290: A hőség legyőzésének zöldebb módja

Az EcoFlow-nál a környezetbarátság találkozik a tökéletes kényelemmel. A WAVE 2 R290 természetes hűtőközeget használ, amely tiszta, zöld és tökéletes a pihentető hűtési élmény megteremtésére. Alacsonyabb globális felmelegedési potenciáljával és ózonkibocsátás mentes voltával ideális módja annak, hogy a hagyományos hűtőközegekhez képest hűvös és kényelmes maradjon, miközben csökkenti a karbonlábnyomot.

 

Gyors töltés, otthon és útközben is

WAVE 2 - a tökéletes légkondicionáló és fűtőberendezés, cserélhető akkumulátorral! Gyorsan töltheti hálózatról, napenergiával, autóval vagy töltőállomásokról. Élvezze a hűvös vagy meleg levegőt bármikor és bárhol, a többféle töltési lehetőség rugalmasságával.

 

Egy folyamatosan növekvő ökoszisztéma része

A WAVE 2 csak a kezdet. Párosítsa egy EcoFlow DELTA 2 / DELTA 2 Max készülékkel vagy azok extra akkumulátoraival, és Eco üzemmódban elképesztő 7-14 órás üzemidőt érhet el. A WAVE 2 töltéséhez bármelyik 820 W-os bemenettel rendelkező hordozható töltőállomás is használható.

 

Erőteljes mobilitás, az Ön igényeinek megfelelően

A maga méretéhez képest ez a legnagyobb teljesítményű klímaberendezés. Bárhová magával viheti, és csatlakoztathatja a csatornákat az irányított, hatékony hűtéshez. Ideális sátrakhoz, lakóautó ablakokhoz, vagy a készülék távolabb történő elhelyezéséhez.
A doboz tartalma

  • 1x EcoFlow WAVE 2 hordozható klímaberendezés
  • 1x Légcsatorna „E”
  • 1x Légcsatorna „D”
  • 1x Adapterfedél „C”
  • 1x Adapterfedél „B”
  • 1x Adapterfedél „A”
  • 1x Tekercselő és lefolyócső
  • 1x Biztonsági és kezelési útmutató
  • 1x Jótállási jegy

Cikkszám: 2808720

A világ leginnovatívabb, környezetbarát energiaellátásimegoldásait készítjük, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy korlátok nélkül használhassa elektromos eszközeit. Ezek lehetővé teszik, hogy biztonságban élhessen, álmodhasson és felfedezhessen olyan helyeket, ahol nincs elektromos áram.

Vissza a boltba