Fűnyíró önjáró akkumulátoros Greenworks GD60LM51SP 60v 51 akku és töltő nélkül

GD60LM51SP

60 V-os, 2. generációs, 51 cm-es Fűnyíró, önjáró

A Greenworks GD60LM51SP egy olyan akkumulátoros, önjáró fűnyíró, amely ideális nagyobb kertekbe a 51 cm-es vágási szélességnek és a 3 az 1-ben funkciónak köszönhetően.

Raktáron
Kód: 144
Márka: GreenWorks
199 900 Ft
Kategória: Fűnyírók
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Másnapi kiszállítás
bárhova

A Greenworks GD60LM51SP önjáró fűnyírója sokoldalú, 51 cm-es vágószélességgel nagy méretű gyepekhez. A továbbfejlesztett 60 V-os lítium-ion akkumulátorral működő gép komoly teljesítményt és hosszú üzemidőt kínál, így a benzinmotor valódi alternatívája, károsanyag-kibocsátás, rezgés és zaj nélkül. A 60 V-os család tagjaként az akkumulátor bármely más Greenworks géppel használható, ami igazán nagyfokú rugalmasságot és kényelmet biztosít.

Az erős, 51 cm-es fém vágóasztal és központi magasságállítás többféle vágási lehetőséget biztosít bármilyen területen. A tökéletesen rendezett eredmény érdekében a fűnyesedék a nagyméretű, könnyen kiüríthető 60 literes gyűjtőzsákba kerül, a hosszú füves területek, például gyümölcsösök, karámok vagy kaszálóutak esetében pedig a fű a vágóasztal oldalá lévő speciális nyíláson keresztül kerül kidobásra. A mulcsozás rendezett végeredményt biztosít a fűgyűjtőt kiürítése nélkül. A levágott fű a vágóasztalban pörög, ahol a gyűjtőcsőben található mulcsozó felaprítja, mielőtt újra a fűre kerül, ahol lebomlik és trágyázza a gyepet.

A 60 V-os akkumulátor kivételes teljesítményt nyújt, azzal a további előnnyel, hogy a 60 V-os szerszámcsalád bármelyik tagjával kompatibilis, legyen szó fűnyíróról, sövényvágóról, lombfújóról vagy más szerszámról. A kefe nélküli motor hosszú élettartamot és hosszabb üzemidőt biztosít a kefés motorokhoz képest, így a GD60LM51SP akár 1000 m2-es gyepfelületet is könnyedén levághat (6Ah akkumulátorral).

A nagy, 51 cm-es vágási szélesség ellenére a GD60LM51SP fűnyíró könnyen manőverezhető a nagy, golyóscsapágyas, könnyen irányítható kerekeknek köszönhetően, és az önjáró funkció a hátsó kerekeket az Ön által kiválasztott sebességgel működteti, így a fűnyírót nem kell tolni, ami különösen előnyös a nagyobb területeken vagy az enyhe lejtésű gyepeken.

Az alumínium tolókar magassága állítható, valamint a tároláskor összecsukható, a beépített kijelző mutatja az akkumulátor állapotát, valamint a sebességszabályozást és a turbó funkciót.

Technical Specifications

Feszültség60V
MotorSzénkefe nélküli motor
MeghajtórendszerÖnjáró
Vágási szélesség51 cm
MulcsozásIgen
Üzemidő (4Ah)< 70 perc
Súly31 kg
Max. vágási magasság80 mm
Gyűjtő nagysága55 L
OldalkidobásIgen
Összehajtható fogantyúIgen
Javasolt területnagyság (4Ah)< 800 m2
Vágási magasságok száma7
Min. vágási magasság25 mm
Javasolt területnagyság (6Ah)< 1200 m2
Vissza a boltba