Nincs értékelés

Greenworks GD60CS40 60 V-os, akku és töltő nélkül

GD60CS40

60 V-os, 2. generációs Láncfűrész, 40 cm-es láncvezetővel, szénkefe nélküli motorral

A Greenworks GD60CS40 egy igazán erőteljes akkumulátoros láncfűrész – 60 V-os motorjával és hosszú, 40 cm-es láncvezetőjével tökéletes a ház körüli nehezebb vágási munkákhoz.

Raktáron (2 db)
Kód: 153
Márka: GreenWorks
94 900 Ft
Kategória: Láncfűrészek
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Gyors kiszállítás
bárhova

A Greenworks GD60CS40 terméke robusztus, erős 60 V-os láncfűrészét ház körüli és barkácsmunkákra tervezték. A továbbfejlesztett 60 V-os lítium-ion akkumulátorral működő gép lenyűgöző teljesítményt és hosszú üzemidőt kínál, így a benzinmotor valódi alternatívája, károsanyag-kibocsátás, rezgés és zaj nélkül.

A hosszú, 40 cm-es láncvezetős gép mindössze 4,2 kg súlyú; még sosem volt ilyen egyszerű a favágás vagy a tűzifa aprítása.

A GD60CS40 kivételesen nagy 20 m/s láncsebessége gyors és tiszta vágást biztosít munka közben. Az automata kenőrendszer gondoskodik a lánc kenéséről használat közben, hogy problémamentes legyen a munka és hosszabb a gép élettartama. A biztonságról a beépített láncfék gondoskodik, amely azonnal leállítja a láncot aktiválásakor, például visszarúgáskor.

A 60 V-os akkumulátor kivételes teljesítményt nyújt, a kefe nélküli motor pedig hosszú élettartamot és hosszabb üzemidőt biztosít a kefés motorokhoz képest. A Greenworks 60 V-os család tagjaként, az akkumulátor számos különféle szerszámmal használható a fűnyíróktól kezdve, a fújó- és szívógépeken, valamint a fűkaszákon át sokféle szerszámig. 

Technical Specifications

Feszültség: 60V
Motor: Szénkefe nélküli motor
Vezetőlemez hosszúság40 cm
Üzemidő (2Ah)< 60 perc
Üzemidő (4Ah)< 120 perc
Láncsebesség20 m/s
Lánc vastagság: 0,05"
Lánc osztás: 3/8"