Greenworks GD60AB egy nagy teljesítményű, akkumulátoros lombfújó

GD60AB

60 V-os 2. generációs, Axiálventilátoros lombfújó, szénkefe nélküli motorral

A Greenworks GD60AB egy nagy teljesítményű, akkumulátoros lombfújó, amely a nagy teljesítményű kefe nélküli motornak és a 209 km/órás légsebességnek köszönhetően ideális közepes és nagy kertekbe.

Raktáron
Kód: 141
Márka: GreenWorks
44 900 Ft
Kategória: Kerti gépek
Súly: 2.3 kg
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Másnapi kiszállítás
bárhova

A Greenworks GD60AB egy könnyű, mégis rendkívül erős háti lombfújó, amelyet közepes és nagy méretű gyepekhez terveztek. A továbbfejlesztett 60 V-os lítium-ion akkumulátorral működő gép komoly teljesítményt és hosszú üzemidőt kínál, így a benzinmotor valódi alternatívája, károsanyag-kibocsátás, rezgés és zaj nélkül.

Az axiálventilátor nagyon kompakt és könnyű gépet eredményez, amely kevesebb energiát használ, mint a hagyományos, centrifugális ventilátorral működő gépek, üzemideje hosszabb, miközben teljesítménye nem csökken.

A GD60AB menetsebessége változtatható, ami lehetővé teszi, hogy éppen akkor érje el a megfelelő teljesítményt, amikor szükség van rá. Erre példa a kavicsos utak vagy virágágyások közelében történő fújás, ahol a teljesítmény csökkentésével elkerülhető a kövek elfújása vagy a bokrok károsodása. Nagyobb területek lefedéséhez a sebességet a tempomat segítségével állíthatja be, ami azt jelenti, hogy nem kell a ravaszt nyomva tartania.

A nedves avart nagyon nehéz mozgatni, azonban a GD60AB 60 V-os teljesítményével és a turbó funkcióval a makacs levelek mozgatása könnyedén megy.

A 60 V-os akkumulátor kivételes teljesítményt nyújt, a kefe nélküli motor pedig hosszú élettartamot és hosszabb üzemidőt biztosít a kefés motorokhoz képest. A Greenworks 60 V-os család tagjaként, az akkumulátor számos különféle szerszámmal használható a fűnyíróktól kezdve, a fűkaszán és láncfűrészeken át sokféle szerszámig. 

Technical Specifications

Feszültség60V
MotorBrushless
Üzemidő (4Ah)< 15 min
Súly2,3 kg
Max. levegő sebesség225,29 km/h
Max. légmennyiség918 m3/h
Vissza a boltba