Nincs értékelés

HERON 421 WHITE vészhelyzeti áramfejlesztő; 6,8 kVA; 230 V – 8896421-AU1

A HERON 421 WHITE vészhelyzeti áramfejlesztő egyfázisú készülék üzemeltetéséhez javasolt hosszabb áramszünet áthidalása esetén, de alkalmas feszültségcsökkenés vagy túlfeszültség kiküszöbölésére.A 421 WHITE automatikus indítású áramfejlesztő készülék a hálózat és a fogyasztók közé sorba kötve figyeli a hálózat paramétereit és ha a beállított értékektől eltérő feszültséget vagy frekvenciát érzékel, automatikusan lekapcsolja a fogyasztókat a villamos hálózatról, majd a motor elindítása és bemelegítése után rákapcsolja a generátort a fogyasztókra. A hálózat visszatérte után – a várakozási idő leteltével -, visszakapcsolja a fogyasztókat, majd a motor lehűtése után leáll és készenlétbe helyezi magát.

Raktáron
Kód: 545
Márka: Heron
1 034 990 Ft
Kategória: Aggregátorok
Jótállás: 3 év
Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
kiszállítas
Gyors kiszállítás
bárhova

Technikai adatok

Generátor

egyfázisú szinkrongenerátor, elektronikus feszültségszabályzóval (AVR)

Max elektromos teljesítmény

6, 8 kVA

Tartós elektromos teljesítmény

6, 3 kVA

Tartós üzemi áram

27, 4 A

Meghajó motor

4 ütemű, benzin üzemű, OHV vezérlésű, belső égésű Ottó motor, olajszint érzékelővel ellátva

Indítás módja

kézi, elektromos, automatikus

Hengerűrtartalom

439 cm3

Motor teljesítmény

15 LE

Üzemanyagfajta

ESZ 95 (E10) ólommenntes tiszta benzin, de javasolt kisebb Etanol tartalmú (pl. ESZ 100; E5) üzemanyag használata.

Üzemanyagtartály térfogata

25 liter

Fogyasztás, max. terhelésnél

~ 4, 4 liter / óra

Mérete (hossz.-szél.-mag.)

105 cm – 64 cm – 70 cm

Tömeg

103 kg

Akusztikus nyomás

84 dB

Szállított tartozékok

Használati útmutató CE tanusítvánnyal; gyertyakulcs; 230 V-os dugvilla; 12 V-os csatlakozó kábel; 1 m kipufogó vezeték

 

HERON 421 WHITE vészhelyzeti áramfejlesztő felhasználása

Az automatikus indítású HERON 421 WHITE áramfejlesztő az alábbi felhasználásoknál alkalmazzák:

  • Internet szolgáltatók, TV és rádió állomások, átjátszó állomások, biztonságtechnikai vállalkozások, katasztrófavédelmi és tűzoltó központok számítógépeinek és egyéb számítástechnikai eszközeinek folyamatos energiaellátására szünetmentes tápegység kombinálásával. Mivel a szünetmentes tápegységek (UPS) csak rövid idejű áramkimaradás áthidalásra alkalmasak, a hosszabb áramszünetet automatikus indítású vészhelyzeti áramfejlesztővel oldják meg. Pár perces áramszünet esetén a vészhelyzeti áramfejlesztő után sorba kapcsolt UPS látja el villamos energiával a berendezéseket. Ekkor a vészhelyzeti áramfejlesztő nem indul el. Hosszabb áramszünet esetén -mielőtt még az UPS akkumulátorai végleg lemerülnének- az áramfejlesztő elindul és a motor bemelegítése után rákapcsolja a generátort az UPS-en keresztül a fogyasztókra, így feltölti annak akkumulátorait is.
  • Zöldség és gyümölcs feldolgozók, virág nagykerek, húsüzemek, élelmiszer feldolgozók, éttermek automatikus indítású áramfejlesztőt használnak a hűtőberendezések folyamatos energiaellátására.
  • A HERON 421 WHITE vészhelyzeti áramfejlesztő családi házak villamos készülékeinek energiaellátására is alkalmas hosszabb áramszünet esetén. Rá lehet bízni a kazán villamos vezérlését, keringtető szivattyú üzemeltetését, konyhai berendezések (pl. hűtő, fagyasztó, mosogatógép, vízmelegítő, mikró, stb.) áramellátását, mosógép, szárítógép, szivattyú, házi vízmű működtetését.

HERON 421 WHITE vészhelyzeti áramfejlesztő előnyei

– Beállítható a hálózati feszültség alsó és felső kapcsolási küszöbértéke. – Felhasználói igényekhez igazítható a generátor indításának késleltetése és a hálózati visszakapcsolásának késletetése. – Automata töltöberendezés felügyeli az áramfejlesztő akkumulátorának töltöttségét hálózati és generátor üzemben is. – Automatikus tesztüzem, mely 30 naponta – áramszünetet szimulálva -, elvégez egy tejeskörű próbát. – Beépített olajszint érzékelővel rendelkezik, mely alacsony olajszint esetén megelőzheti a motor károsodását. – A vészhelyzeti áramfejlesztő generátora elektronikusan és mechanikusan is reteszelve van a hálózattal történő véletlen összekapcsolódásának elkerülése érdekében. – Hosszú áthidalási idő egy feltöltéssel, a nagyméretű üzemanyagtartálynak köszönhetően.- A beépített tűzvédelmi főkapcsoló segítségével, szükség esetén teljes körű áramtanítás érhető el. – Nagymértékű feszültség stabilitás az automatikus feszültség szabályzó rendszernek (AVR) köszönhetően.- A hálózatból kikötve és kézi üzemmódba átkapcsolva a készülék mobil áramfejlesztőként is üzemeltethető.- Felhajtható fogantyú és tömör gumikerekek segítségével a lehető legközelebb vihető a felhasználás helyéhez.
– A kijelzőn ellenőrizhető a generátorból kijövő feszültség, frekvencia és az üzemórák száma. Az üzemóra jelzésnek köszönhetően a karbantartások pontosan ütemezhetők.
– Kisebb teljesítményű, 12 V-os egyenáramú fogyasztók ellátására is alkalmas.
– Üzemanyagszint mérővel felszerelve.

Cikkszám: 8896421-AU1