Továbbfejlesztett robotfűnyíró közepes és nagy, akár 1000 m2 gyepre

A Greenworks Optimow 10 egy teljesen automata robotfűnyíró, amelyet akár 1000 m2 nagyságú gyepterület szakértő gondozására terveztek. Telepítése egyszerű, mivel a csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lesz; csak tűzze le a határoló vezetéket és csatlakoztassa a töltőállomáshoz.

A telepítést követően az Optimow az előre beállított ütemterv szerint nyírja le a füvet és szükség esetén feltölti magát. A GSM-es alkalmazással bárhonnan teljes körűen irányíthatja a gépet, igény szerint módosíthatja a fűnyírási időket, míg a beépített emelés- és ütközésérzékelők mindig gondoskodnak a biztonságról.

 

Optimow Above

Optimow 7.3

Greenworks Optimow

Greenworks Optimow

Optimow App

Továbbfejlesztett és halk üzem

A Greenworks Optimow 10 továbbfejlesztett kivitele alkalmassá teszi közepes és nagy, akár 1000 m2-es (majdnem 4 teniszpálya nagyságú) gyepterületek gondozására. Bár nagy területre tervezték, mégis kiválóan irányítható, és olyan különösen halkan üzemel, hogy meg is lehet róla feledkezni.

Teljes irányíthatóság a Greenworks alkalmazással

Az Optimow 10 GSM kapcsolaton keresztül irányítható és frissíthető a Greenworks alkalmazással, ahol ellenőrizheti a gépet, módosíthatja a beállításokat és időzítéseket a világ bármely pontjáról. A fűnyíróban SIM kártya található, amely igény szerint feltölthető a kettő év ingyenes használat után.

Biztonságos & Intelligens 

Az Optimow 10 fűnyírót a biztonságot szem előtt tartva tervezték; a beépített emelésérzékelő automatikusan leállítja a késeket, amint a gépet felemelik. Az ütközésérzékelőkkel az Optimow észleli az akadályokat, leállítja és más irányba fordítja a fűnyírót. Az Optimow 10 nem csupán biztonságos, de intelligens is; az eső- és fagyérzékelők gondoskodnak arról, hogy a fűnyírás a megfelelő feltételek mellett történjen, míg a beépített geokerítés funkció értesítést küld, ha a gépet eltávolítják a kijelölt területről.

Hogyan működik?

A működési elv egyszerű, mindössze egy határoló vezetékre van szükség a gyepterület szélén. A vezetéket leszúrhatja a fűbe vagy a föld alá telepítheti. Telepítés után az Optimow 10 véletlenszerű mintában nyírja le a füvet és szőnyegszerű, gyönyörű gyepet hagy maga után. A bonyolult alakú kertekben a választható vezetőszál mentén az Optimow könnyedén visszanavigál a töltőállomáshoz.

Honnan tudja a gép, hol nyírta le már a füvet?

Az Optimow 10 véletlenszerű mintázatot követ a vágás során, a teljes gyepterületet könnyedén lefedi, és csupán kicsiket vág egyszerre; így lesz a gyep tökéletesen egyenletes.

Hogyan tölt?

Az Optimow 10 tudja, mikor alacsony az akkumulátor töltöttségi szintje, és automatikusan visszatér a töltőállomásra, majd folytatja a fűnyírást, ha feltöltött.

Hová kerül a levágott fű?

A vágási módszer lényege a ’kicsit és gyakran’, amivel nagyon apró, szabad szemmel nem észrevehető fűnyesedékek hullanak vissza a gyepre. Ezek a fűdarabkák természetes módon lebomlanak és trágyázzák, egészségesebbé és zöldebbé teszik a gyepet.

Milyen gyakran szükséges füvet nyírni?

A robot folyamatosan dolgozik a területen. A gyepterület nagyságától függően a fűnyírás gyakoriságát beállíthatja a gépen vagy a Greenworks alkalmazáson keresztül, és az Optimow 10 ezt az időzítést alkalmazza automatikusan.

Előnyök

 • Teljesen automata robotfűnyíró – soha többé nem kell füvet nyírnia
 • Nem kell kiüríteni a fűgyűjtőt
 • Akár 1000 m2 gyepterülettel és 35%-os lejtőkkel is elboldogul
 • Biztonságosra tervezve
 • IPX5 vízállóság – Egyszerűen, a kerti tömlővel tisztítható
 • Irányítsa a világ bármely pontjáról a mobiltelefonjával
 • Vezetőszállal kiegészíthető a bonyolult gyepeknél
 • Élvezze a tökéletes, egészséges és zöld gyepet
 • Távoli hibajavítás
 • Nincs kipufogógáz
 • Különösen csendesen üzemel
 • Nincsenek zavaró kábelek és vezetékek
 • Alacsony üzemi költség
 • Megnyugtató, mindenre kiterjedő 3 éves szavatosság

A nagyobb gyepekhez próbálja ki a legnagyobb modellünket, az Optimow 15 terméket, akár 1500 m2 területre